Höstterminen är ingång!

Ja nu är höstterminen igång! Vi hade 13 augusti ett trevligt planeringsmöte för aktiviteter inför hösten. Vi va ett stort gäng som samlades med roliga ideer och gott fika. Linn hade bakat en super god kladdkaka och Jenny kom med en enorm tårta.
Vi fick ihop en roligt schema med träningstävlingar i dressyr, Kalvsviks cup träningstävling i lag, WE-Träning maskeradhoppning, Luciauppvisning och avslut inför nya året med den traditonella Julkadriljen!
Träningstävlingen i dressyr kommer avslutas med en trevlig Kräftskiva på Kalvsvik! Visst låter det som en kanon start på höst och vintern?

God tårta till planeringsmötet! mums!


Hippa har flyttat in till Kalvsvik, Hippa är ett 4 årigt Tori- sto som ägs av Fanny. Hippa har stått ute på vårat sommarbete i sommar och fick nu i augusti en stallplats hos oss. Vi välkomnar matte Fanny och Hippa till vårat gäng!

Hippa



Även detta inlägg måste vi säga farväl till en av våra hyresgäster. Parma har idag söndag tyvärr flyttat, Gina som äger Parma kommer flytta Parma på tillridning. Vi kommer sakna er massor här ute, men hoppas få se matte Gina m. familj ute hos oss fika ofta! :)

Fina Parma


I stallet börjar de glänsa mer och mer för varje box och stallutyrymme som blir städat dag för dag. I veckan så har Roffe och Carro tvättat plåtväggarna i ridhuset och sargen, mest var de väl Roffe som tvätta och Carro fick lyda order i bilen :-FRAMÅT, BAKÅT, BACKA...STOPP! hihi kul har vi iallafall! ;)


Även loftet fick i veckan en storstädning:

Monica jobbar på...fint blir de!


Jag hjälpte också till :)



Fint får vi! I veckan kommer Carro och Roffe måla sargen i ridhuset, ridhuset kommer att vara avstängt onsdag från 9:30 till ca 14:30!

Sommarhästarna blir färre, nu har vi bara valackar kvar, så vi har öppnat upp båda hagarna så dom får extra mycket att mumsa i sig sista veckorna. Mysigt ska det va när man har semester!
TRÖTTA GRABBAR I SOMMARHAGEN!

PONTUS I SOMMARHAGEN


EN TRÖTT 26 ÅRING! FINA BLIXTEN!


Här kommer fler bilder från Kalvsvik:

Ett uteritts gäng på väg ut på en mysig ridtur:


Miss Lucille och Anita



Såhär kan man oxå vila...med svansen ute: (Litter)



Vår mysiga stallkatt!


Fina Rebecka!


I fredags införde vi ännu en god tradition på fredagar....inte räcker det med extra gott fika på fredagar? Vi personal måste ha extra god fruktost också på fredagar tyckte jag, så fixa lite gott bröd ... mums! tradition eller hur?!




CARRO 2011-08-21

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0