Hösten är här!

Vilken fantastisk helg vi haft på gården. I helgen hade vi ett eget Dressyrmeeting hos oss :) Lördagen började med dressyrträning  valfritt program för Gunilla, kl 18 avslutade vi dagen med en härlig Ryttarmiddag. kl.10 på söndagen gick första start i träningstävling program LB:1, LA:4 och MVS C:1 .
Vinnarna i varje klass tilldelades varsin rosett och efteråt vid fikan delads ett meetingpris för bästa procent ut. Grattis Ada och Topaz som vann både sin klass LB:1 och meetingpris för bästa procent.
Grattis säger vi också till Madde och Danne som vann LA:4 och Carina och Bellis som vann MVS C:1.
 
Tusen tack till alla medverkande som gjorde denna helg fantastisk, ett extra tack till Carina som arrangerade denna helg. Nu längtar vi redan till våren....för visst ska vi ha ett vår dressyrmeeting?
 
Här kommer bilder från våra meeting helg :)
 
Ryttarmiddag :)
 

Tävling söndag
 
Carolina och hennes Gant
 
Karin och Lilly
 
Topaz och Ada på banan
 
Madde och Danne
 
Madde och Danne

Carina och Bellis
 
Ifredags fick en kär familjemedlem stilla somna in. Susanne och Svens fina Sisco återhämtade sig inte efter en längre tids skada. Vi skickar all styrka och omtanke till Susanne och Sven :(
 
Vila i frid fina Sisco

Den 20 september hade Kalvsviks personal möte. Vi planera hösten, åt gott och är nu laddade för en härlig höst/vinter tillsammans med er hyregäster och hästarna såklart :)
 
Berit, Wazze och Kim
 
 Ibland är inte livet lätt som liten.... :( Anitas lilla Tiara drabbades av foderstoppsförstoppning för 2 veckor sedan, fick akut läggas in på Ulltuna. Tiara återhämtade sig efter några dagar och fick komma hem igen :) Hon är en riktig kämpe som olyckligt haft en oturssam start...
 
Liten är sjuk :(
Tiara med mamma Anita
Äntligen hemma, här med pappa Roffe
 
2 pinglor  har tyvärr flyttat ifrån oss :( 
Anna Baker och hennes Carla oss efter många år som hyresgäst hos oss, vi kommer sakna er massor tjejer!
 
 
 Fina Carla
 
2-3 november kommer Malin Hellstedt till oss och har Clinic och trickträningshelg. Anslag och anmälningslistor finns i våra stall och ridhus. Varmt välkomna!
Här kommer lite blandade bilder ifrån oss:
 
Roffe har köpt sig en ny kärlek :) Se så lyckliga dom är tillsammans ;)
 

Anita och jag fick äran att köra farbror Fabian till klinik och vara med honom på utredning. Fabian tyckte nog det va rätt skönt att David följde med och tog hand om honom också ;)
 
På kalvsvik kan man vila på många sätt....det är Cassie bevis på ;) myyyys
 
På soffan....
Jesusbarnet
 
på rygg....
 
Jelle  med Caroline Wiebe är i kiosken (mamma Anita)
 
 
Lyckliga tjejer springer in hösten ;)
 

Må så gott!
 
CARRO 2013-10-15
 

RSS 2.0