En liten uppdatering!

Hejsan alla Läsare!
Kyla tillbaka med blandade känslor. Jag får endå vårkänslor när nu solen varit framme och värmt oss på dagen! Och vi går mot ljusare härliga tider! Imorse på utsläppet sa jag till Camilla som praktiserar hos oss,vill man ha terapi på sitt arbete, då ska man byta jobb och jobba på Kalvsvik! Hi,hi
Det är så härligt vackert på himlen när solen är på väg upp, man blir faktist extra lycklig av att få beskåda detta på morgonen. Man älskar sitt arbete extra mycket dessa dagar! :)
Flip Flight mumsar morgon hö i hagen!


Imorse fick vi ett trevligt morgonbesök av Lollo som jobbat med oss men slutade för 1 år sedan.
Hon kom ut och hjälpte oss med morgonfodringen. Lollo bjöd under morgonfikat så klart på sina roliga och tokiga historier! Idag arbetar Lollo på Foderboden i Haninge, hon trivs jätte bra, men måste såklart besöka oss på sin lediga dag, de gillar vi :) Tack för all hjälp idag Lollo!
Lollo äter hundgodis!


Idag hade vi en liten rymmare på Kalvsvik, lilla Winston va på vift men fångades snabbt av Roffe, ingen skada skedd, Winston tyckte nog vi personal gett honom för lite mat på morgonen, så han testa att kolla om det fanns chans att fixa åt sig lite extra ;) Tyvärr för Winston upptäckte vi honom i tid!

Winston på rymmen


När Jelle är lös i Stallet går han.... (se nästa bild)


och besöker personalen och ber dom lägga i extra mycket gott i hans hink...självklart måste man smaka ur havrevagnen också... :)


Camilla gör mat till pållarna!


Stallets Konung! ;)


Terapi-arbetsplats!


Monicas Mio!


Titut säger Dusty!


Karuso med pinne i munnen! ;)


Ett härligt morgongäng! Serra,Emma, Litter,Anita, Anna B och Jelle P!


Wazze tyckte det va lite dålig service på godisutdelning så han tog saken i egna händer.....Trevlig helg till er alla!

CARRO 2010-01-28

Pröva på WE, Kalvsvikskomittén, Vårplaneringen och Jelle blir bara bättre!

Halloj Läsare!
Vilken härlig start vi haft på vårterminen och va mycket roliga aktiviteter vi har att se framemot.

Till helgen har Anna Nordin pröva på kurs i WE, söndag 23 Januari.
Tider kommer sitta upp i stallet i slutet på veckan. Anna har tränat och tävlar WE med sin häst Gianini, i höstas var dom  i Italien och tävlade EM!
Om du inte kan vara med att deltaga med häst kan jag rekomendera att titta på WE i helgen, det är otroligt varierande och framförallt roligt för hästarna!

I februari kommer vi att ha programridning ,träningstävling och tömköringsträning. Fler roliga aktiviteter i vår är träningshopptävling, långritt med fika i vårgrönskan, träningshopptävling på gräsbana och Kalvsviksdagen.

Kalvsviksdagen vill jag ni redan nu bokar i, 4 Juni!
Vi utsåg en Kalvsvikskomitté vid vårplaneringen: Anita Fornander, Linn Eriksson, Madeleine Gundler och jag Caroline Johansson.
Vi träffades 16 Januari för första mötet och planeringen av Kalvsviksdagen. För att göra er alla lite mer nyfikna så tänker jag inte offetlig-göra programmet för denna dag ännu. Vi har nu bestämt vilka olika uppvisningar som ska vara denna dag. Vi hoppas ni är flera i vårat stall som redan nu bokar in denna dag och vill ställa upp som funktionärer,publik, det kommer behövas och uppskattas! Mer info om Kalvsviksdagen kommer inom kort. Håll ut!

Igår Tisdag åkte Anita, jag, Devil och Jelle till Brunmåla för återbesök med Jelle!
Lika glada som vi kom dit, lika glada var vi när vi åkte hem, eller vi va ännu mer glada på hemresan ;). Vetrinären såg en stor och tydlig förändring på honom. Nu ska Anita fortsätta bygga upp musklerna och öka arbetspassen, JIPPIII!!!! ÄNTLIGEN!

Här kommer lite bilder från veckan :

Vackra Dacorda!


Grabbarna Grus! :)


Min "lilla" Wazze hjälper oss att Luncha hästarna!


Andreas och Dennis!


Jelle P och Anita, precis anlänt till Brunmåla!Carro 2011-01-19

Välkommen 2011!

God fortsättning till er läsare! Nya året har kommit och mycket har hänt sen senast.

På annandagen bjöds det på Julkadrilj i ridhuset, en fin show och många ekipage var med. Här kommer bilderna.Visst var dom vackra!

Den 27 december hade vi planeringsmöte i fikarummet inför våren aktiviteter. Många härliga förslag dök upp och nu har vi många roliga saker som kommer att hända på Kalvsvik. Aktuella datum sitter uppe i stallet.
Vi kommer även skriva här på bloggen när det närmar sig för aktiviteterna.

Madeliene och hennes vovve Vera som arbetat hos oss har lämnat oss för nya utmaningar.
Vi önskar dig stort lycka till på Lillhästen i Stav och kommer sakna er här!

Vi har några nya ansikten i personalen som vi inte nämt. Sussi praktiserar hos oss sedan några veckorn tillbaka, vi önskar henne varmt välkommen i gänget! Idag började även Camilla en tjej hos oss och praktisera, även dig Camilla önskar vi varmt välkommen.

Vi hoppas nu på ett härligt 2011 tillsammans med er på Kalvsvik. Nu är snart tävlingssäsongen igång för många, skriv gärna till mig om ni ska ut och tävla, jag skriver gärna om er här på bloggen, vi är flera som vill följa er!

Här följer lite bilder som avslut.

Mango mumsar lunchen!


Två hungriga damer


Dacorda och Klara!


Dagens rymmare nr. 1 Donna Bionda


Rymmare nr.2 för dagen, Vackra Karuso!


CARRO 2011-01-10

RSS 2.0