Välkommen höst ☀️

 
🍁🍂☀️Hej på er i höst värmen! ☀️🍂🍁 Får börja be om ursäkt för dålig uppdatering! Men nu ska bloggen börja rulla igång igen 😀 Höstens aktiviter planerades den 20 augusti! Det blir en höst/vinter termin med tränings-helger i dressyr för bla. Bruno Defref, Frihetsdressyr för Thereze Tillborn , programträning, årliga lucia frukosten och Årliga Julkadriljen på annandagen ❤️🐴 Vi har fått utöka Kalvsviks gänget med 3 nya hästar på gården. Jag börjar presentera hästen Nisse och hans familj! Nisse kommer bo i "radhusslingan" Box 34. Han ägs och rids av Maja , men även mamma,pappa, storebröder och hunden Boppe är engagerade i Nisse. 😀 Vi hälsar Nisse och hans familj varmt välkomna till oss ❤️
Här bild på Maja,Nisse och Boppe
Team Nisse kvällsfodrar ❤️
 
Helene som bor i "hoppstallet" som vi kallar de ✌️😊 har utökat familjen med en söt choklad pralin, Charlie! ❤️🐴 Valiant har nu fått välförtjänt pension och vi önskar honom all lycka till framöver i pensions-livet 😉
Och Charlie varmt välkommen till oss! 
Sara som äger Ezter har också utökat familjen med en söt prinsessa och lillasyster till Ezter ❤️😊
Comtessa som hon heter kommer bo i "Stall Öfre" i Box 12. Varmt välkommen fina tjejen ❤️
 Vår fisk.familj i vackra dammen vi har, öka på sin flock lite i sommar 😬Inte så lite heller.... 😂
Så bara för Roffe att bygga ut 😊❤️ Mer bilder när de är klart kommer! 
Två hyresgäster har lämnat oss efter många år.
Ratafia och hennes familj har byggt eget stall hemma och Ratafia har fått en lite Dolly (shettis) som ska sällskapa henne. Nikki har stått hos oss i många år med sin förra häst Fabia och nu Ratafia. Vi kommer få följa Nikki och hästarna som nästan bor grannar med oss. Vi tackar för fanatstiska år tillsammans med er.
Ratafia
 
 
 
 
Yuri och hennes familj gett sig av på nya äventyr! Yuri är en fjordning med fanatstiska egenskaper, en fjording vi alltid kommer minnas på gården, många skratt har hon gett oss! Vi önskar Marilla och Yuri massa lycka till framöver och tackar för en härlig tid tillsammans med er!
Yuri
 
 
 
Roffe har under sommaren tillsammsms med Kenta byggt lite projekt ❤️ presenterar hoppstallets lyx boende i detta inlägg 👌 Charlie och Ludde har fått Box med hage! Sååå fint! 
🍁🍂☀️Nu ser vi framemot en solig och trevlig höst tillsammans med alla er 🍁☀️🍂
Emir i hagen, hör mattes ljud ifrån bilen, springer gnäggandes efter.... Kloka underbara 4-benta ❤️🐴
 CARRO 2016-09-18

RSS 2.0