Vår!

Halloj kära läsare!

Vilken härlig vår vi får! Mycket att uppdatera känns det som.

Jag börjar med två tråkiga händelser.
I slutet på februari somna Winston stilla in. Winston vart 23 år gammal , våran tankar går till Kim och hennes medhjälpare.

Fina Winston!Ännu en stjärna fick lämna oss i slutet på mars. Misse somna stilla in 27 mars. Misse vart 6 år gammal. Vi ger alla våra tankar till Fanny och hennes medhjälpare

Fina Misse!.Det har varit en sorglig tid men solen har lyst extra på oss. Man blir piggare och gladare, även våra 4 benta ;) Lycka att rulla sig i lera har vi ju sett ett par exempar på senaste månaden. Mys!

Kroken vårmyser!


Jodå, Kroken kom hela vägen runt ;)


Som ni kanske märkt har ridhuset varit avstängt pga ridhusunderlagsbyte :) Igår 4 april öppnade vi ridhuset igen, nya ordningsregler/information hur vi rider/sköter nya ridhusbotten finns uppsatt i ridhus och i stallar, vänligen läs igenom detta! Vi tackar Anita och Roffe för denna kanon satsning!

Här åker första lasset med gamla botten ut! ;)


Tomt! ;)


Här kommer nya botten in:Caroline Wibe var första ryttare ut igår onsdag och testa nya ridhusbotten. Caroline tyckte det känndes jätte bra och sviktigt. :)

Första ryttaren i ridhuset på nya underlaget Caroline och hästen Wille!


Vi har fått nya Hyresgäster till Kalvsvik. Vi hälsar Marie och hennes häst Remington varmt välkomna till Kalvsviks gänget!

Remington! Välkommen!da o.s.v. Anita får samma tankar, så i veckan har vi putsat träns, borstar och städat skåpen till hennes hästar. Hästarna har också haft en extra skön vila. Idag fick dom en extra påsk-pysslings-stund. Lucille vart tvättad och stylad av mamma Anita, den årliga "pottfrillan" kom fram på den söta lilla vita saken :)

Söt som socker, fina Lucille


I helgen är det påsk. Vi på Kalvsvik vill önska er alla en Glad Påsk och hoppas Påskharen kommer med många goda Påskägg :)

Här kommer en bild som Berit fotograferat!

Vår! <3


Må så gott nu alla!

RSS 2.0