Snö snö snö!

Oj vilka oväder vi haft. Fredagen bjöd på ett riktigt ruggigt oväder, hästarna fick tyvärr av säkerhetsskäl vara inne, men dom var nöjda trots detta. Mycket uppmärksamthet, mat och mysstunder från oss personal!
Dagen bjöd på ännu mera snö...när ska detta sluta? Anita och jag var tvungna att ställa in det bokade besöket på Brunmåla då väglaget idag var mycket halt. Vi som börjat få vårkänslor ute på Kalvsvik....men snart så!

Vi hälsar Marie välkomen till oss. Marie kommer vara hos oss på Kalvsvik och praktisera tillsvidare och förhoppningsvis börja arbeta framöver!

En rolig nyhet är att Kalvsviks Ryttarcenter nu är sponsor till Kattvärnet, Kalvsvik kommer sponsra Kattvärnet med 5000 kr!
Kalvsviks Ryttarcenter har även blivit medlemar i Hästarnasvärn! Kalvsviksdagen vi ska ha i Juni kommer vara för Hästensvärn! Mer info om det kommer inom kort....!

Fortsätter som alltid med lite bilder!

Petra, Ian, Jelle P, Anita och Zora!


Petra och hennes Mulle (Ian)


Anita och hennes fina prins Litter!


Lena och Walther hälsar på Wazze bus!


Antonia och hennes fina Flip Flight!


Anna ska ge hundarna Godis!


Alla Hjärtans dag kom till Kalvsvik!


Alla duktiga arbetare fick en varsin Ros!


Roffe och Carro


Kan hon bli sötare? Skrållan åker pulka!Carro 2011-02-15

Tömkörningskurs, programträningshelg och BE-Körkorts kurs!

Halloj alla läsare!

Till helgen har Caroline Wibe från Lövhagen Tömkörningskurs i ridhuset. Både lördag och söndag pågår kursen. Ni får se Caroline visa på 2 hästar och prova på själva! Anmälningslistor sitter inne i ridhuset, där även tider för dagarna står.
Idag har jag sett Caroline tömköra Jelle P, VILKEN SHOW!
Han är så läcker Jelle P, en svart sagohäst...alla flickors dröm!
Jag ska till nästa gång försöka få in film på Jelle in action, men tyvärr glömde jag kameran i stallet idag när vi var i ridhuset.

Helgen 12-13 februari har vi programridning och träning för Mia Ehnlund. Både lördagen och söndagen bjuder på rolig träning och du väljer själv vilket programdul vill träna. Träningarna kommer även att filmas, roligt och lärorikt att se sig själv på film!
Antalet deltagare är begränsat till 10 st. Anmälningslistor finns uppe i stallet. Frågor kontakta Linn Eriksson

Tua (Trafikutbildnings alliansen ordnar på Kalvsvik kurs för BE-körkort, för att kursen ska bli av behövs 9 anmälda och max 12 deltagare. Emma Pettersson är kontaktperson, skynda er och anmäl er nu!
Anmälningslista finns i cafeterian hos oss!

Det avslutas som vanligt med lite bilder från oss!

Vera på besök!


Morgonfika!


Devil och Anita pussas!


Doglas tittar fram under bordet!


Maddes goda Lunch tallrik, såg så god ut så va tvungen att fota den hihi!


Linda och Donna och Bionda, fint ekipage!


CARRO 2011-02-02

RSS 2.0