En stjärna har tänts i himlen!

Idag tändes en stjärna i himlen. Klara somnade stilla in på Kalvsvik idag efter en lång tids skada som tyvärr inte ville läka ut. Vi skickar varma omtankar till Cicki och Sara från alla oss!
 
Vila i Frid fina Klara!
 
Sommaren har sprungit iväg.....vi är redan halvvägs :) Våra "små" projekt är i fullgång på gården. Ni har väl inte missat nybygget vid ridhuset ;)?
Vår fina rundkorall börjar bli klar, ni är helt fantastiska Roffe, Lage och Kenta!
Här går det undan
 
 
Anita målar för fullt, fint blir det :)
 
 
 
 
Skål med vätskeersättning i hettan :) 

Vårt fina Gåvobevis från WSPA  har kommit :) Tack alla som bidrog så att WSPA kan fortsätta kämpa för björnarna!

Vi har fått lite nya hyresgäster till oss! Mio har skaffat grannar, äntligen slipper han vara helt "själv" i sin lilla bus hörna,men Mio hälsar att på nätterna är det mycket blöjbyten, matning å sjunga vaggvisor till dessa söta...

Igår onsdag anlände en ny prinsessa till gården. Eva och Maria har ökat ut familjen med en prinsessa, stort Grattis och varmt välkommen Darina till Kalvsvik :
 

Ymkje har tyvärr flyttat vidare med matte Jessica och matte Heide. Vi önskar er varmt lycka till och hoppas ni kommer och hälsar på framöver!
 
Jessica och Ymkje

Vår andra Frieser prinsessa Jitske och matte Li flyttade i början på juni även dom vidare på nya äventyr! Vi kommer sakna er massor! Lycka till framöver!

Barn och djur tillsammans är något speciellt! Tänk att en så stor häst kan känna av energi av en liten människa och vara extra försynt och snäll :)
 
 
 
Ibland händer det att våra 4-benta gör illa sig :( Enrico skadade sig i sommarhagen, här blir han omplåstrad av Anita, tillsammans med mamma Tessan och medryttare David.
 

Dolce Vita kämpar på med rehab efter sin operation tillsammans med matte Anna :) Klart man måste mumsa på promenaden.... ;)
 
Ibland är livet tufft....som stallhund på Kalvsvik kan man somna överallt...visst är han söt?

Monica gör fint hemma hos Topaz :) Proffshjälp utav Nasse får hon också ;)
 

Sisco ska ut och motionera med sin medryttare, härligt!
 
 
 CARRO 2013-07-18

RSS 2.0