En Stjärna har tänts i himlen!

Vi har haft tuffa veckor hos oss på Kalvsvik. Vi börjar med att berätta något väldigt tråkigt!
 Lance har somnat in onsdagen 2 November, Lance har varit dålig en tid och nu efter sista besöket hos vetrinär fick Cissi som ägt Lance ett mycket tungt besked. Lance har varit hos oss många år och har givit oss fina minnen , våra tankar går till Cissi m. familj, Vila i frid fina Lance "Lasse" <3
FINA LASSE!LANCE NOSAR PÅ kAMERAN SOMMAREN 2010, SÖTNOS!


Vi har haft väldigt mycket otur en tid. Misse, Fannys fina kille har tyvärr fått en fraktur på överbenet höger fram, han kommer nu få ha boxvila, massor med kärlek och uppmärksamhet från personalen som ordination av medicin ;)

Fina Misse


Hoho, vart e personalen, lite morots- service kan man väl få?!


Oturen fortsatte ...i veckan fick vi syn på Harry som låg ner i hagen, vi gick ut till honom och fick upp en Harry med Kolik. Anita och Carro ringde akut till stav, sen åkte vi in med Harry dit. Harry hade när vi kom in inga tarmljud, han fick kramplösande och parafinolja, och efter några timmar kom äntligen magen igång! Matte Yvonne kom fort till kliniken och mötte upp Anita och mig, vi gick med honom i ridhuset och efter lite pruttar och sista undersökningen fick vi äntligen åka hem. Harry va väldigt nöjd med all service och hjälp han fick på Stav Hästklinik!

Fina Harryson sommaren 2010


Jag träffa Sara och Klara i fredags och passade på att göra en intervju med dom!

Sara Medryttare på Kalahari sto född 1998, ägs av Christina DalhmanHej Sara och Klara, hur är läget?
Det är bra med oss nu, Klara är precis hemkommen ifrån klinik. Hon har behandlats i SI-leden och ska nu följa ett 6 veckors igångsättnings schema.

Hur länge har du ridit Klara?
3,5 år

Era mål i vinter?
Komma igång igen efter behandlinegn och i vår förhoppningsvis starta någon hopptävling!

Bästa minne tillsammans?
Kurs på Strömsholm och vår tävling på Vendelsö Ridskola, Nyårscupen var det och vi placera oss 2:a!

Bästa som Klara vet?
Morötter!!!!

Bästa Sara vet med Klara?
 Hon är en snäll häst som alltid försöker sitt bästa!

Tack för intervjun!

Ifredags åkte Anita och jag Carro till Brunmåla med Litter. Litter har under en tid inte kännts helt 100 %, han har börjat kicka mot skänkeln och kickar när man inte rider också, mitt i allt kommer en kick rakt ut.
Vi kom fram kl 9 till Brunmåla och Litter fick komma in direkt till Vetrinär Axel. Efter böjprov, Longering och röntgen av haserna fick Litter diagnos Ryggskott och behandlades med kortison i ländryggen, nu ska han longeras i 5 dagar och sen får vi köra på som vanligt! Känns mycket skönt att allt va bra med herren och inget allvarligt!
Nu hoppas vi inte vi ska få flera sjukdoms och skadehistorier och dela med oss av...Det har varit tungt och spänt!

Litter och mamma Anita på Brunmåla!


10 December kommer Kalvsvik ha en Lucia show med olika roliga, fina och tuffa ekipgae. Träningar av Luciasång och uppvisningar är i full gång. Är första året vi har Luciafirande på Klavsvik, ska bli spännande att medverka denna dag!

Vi fortsätter med lite bilder från gården:

Kim följer tallriks modellen:


Johanna Matar 2 hungriga hundar Zora och Devil


Ian har fått fint hjärta av mamma Petra :)


Serra och Maria


WILMA OCH SÖTA LUCILLE

Fina CarlaFINA PONTUS :)


Emma hitta liten morot
RSS 2.0