Höstterminen är ingång!

Ja nu är höstterminen igång! Vi hade 13 augusti ett trevligt planeringsmöte för aktiviteter inför hösten. Vi va ett stort gäng som samlades med roliga ideer och gott fika. Linn hade bakat en super god kladdkaka och Jenny kom med en enorm tårta.
Vi fick ihop en roligt schema med träningstävlingar i dressyr, Kalvsviks cup träningstävling i lag, WE-Träning maskeradhoppning, Luciauppvisning och avslut inför nya året med den traditonella Julkadriljen!
Träningstävlingen i dressyr kommer avslutas med en trevlig Kräftskiva på Kalvsvik! Visst låter det som en kanon start på höst och vintern?

God tårta till planeringsmötet! mums!


Hippa har flyttat in till Kalvsvik, Hippa är ett 4 årigt Tori- sto som ägs av Fanny. Hippa har stått ute på vårat sommarbete i sommar och fick nu i augusti en stallplats hos oss. Vi välkomnar matte Fanny och Hippa till vårat gäng!

HippaÄven detta inlägg måste vi säga farväl till en av våra hyresgäster. Parma har idag söndag tyvärr flyttat, Gina som äger Parma kommer flytta Parma på tillridning. Vi kommer sakna er massor här ute, men hoppas få se matte Gina m. familj ute hos oss fika ofta! :)

Fina Parma


I stallet börjar de glänsa mer och mer för varje box och stallutyrymme som blir städat dag för dag. I veckan så har Roffe och Carro tvättat plåtväggarna i ridhuset och sargen, mest var de väl Roffe som tvätta och Carro fick lyda order i bilen :-FRAMÅT, BAKÅT, BACKA...STOPP! hihi kul har vi iallafall! ;)


Även loftet fick i veckan en storstädning:

Monica jobbar på...fint blir de!


Jag hjälpte också till :)Fint får vi! I veckan kommer Carro och Roffe måla sargen i ridhuset, ridhuset kommer att vara avstängt onsdag från 9:30 till ca 14:30!

Sommarhästarna blir färre, nu har vi bara valackar kvar, så vi har öppnat upp båda hagarna så dom får extra mycket att mumsa i sig sista veckorna. Mysigt ska det va när man har semester!
TRÖTTA GRABBAR I SOMMARHAGEN!

PONTUS I SOMMARHAGEN


EN TRÖTT 26 ÅRING! FINA BLIXTEN!


Här kommer fler bilder från Kalvsvik:

Ett uteritts gäng på väg ut på en mysig ridtur:


Miss Lucille och AnitaSåhär kan man oxå vila...med svansen ute: (Litter)Vår mysiga stallkatt!


Fina Rebecka!


I fredags införde vi ännu en god tradition på fredagar....inte räcker det med extra gott fika på fredagar? Vi personal måste ha extra god fruktost också på fredagar tyckte jag, så fixa lite gott bröd ... mums! tradition eller hur?!
CARRO 2011-08-21

Augusti!

Augusti månad är här, pang sa de så vart de genast lite ruggigare på morgonen. Solen har ju endå lyst och värmt oss under dagarna ;) Det efterlängtade regnet har varit på besök iveckan, mycket bra för betet och svampskogen!

På gården har några semesterfirare börja droppa tillbaka från sina beten och nu börjar dom flesta sätta igång sina arbetskamrater ;)

Mango tillbaka hos grabbarna efter semestern!


Mys! Danne, Mango och Mio!


Vi har haft en liten dagarbetare nere i stallet....han är grön....gul och kan bla säga: - skit jobbigt! Han härmar de mesta du säger och vill alltid smaka din mat! Lilla Spader gästa oss några dagar i stallet. Härlig individ som bjöd på många skratt!

Spader och Anita!


Fick hjälpa mig att måla lite ;)


Alltid så trevligt med olika djur som besöker vårat gäng!

Fabian Nikkis fina kille ville jag skulle skriva en hälsning till Roffe här på bloggen:
- Om traktorn går sönder, står jag och matte Nikki redo!
Fabian sladdar ridbanan fin!

Duktiga Fabian!


Skönt att veta vi har Fabian som en trygg reserv! Det tackar vi för!

I Lördags flyttade tyvärr Linda och Donna Bionda ifrån oss. Jätte tråkigt, Linda, Donna, mamma Elisabeth, Skrållan och Douglas kommer vara saknade och vi önskar er stort lycka till i framtiden!
Linda och fina Donna Bionda!


Vi har i fredags även tagit farväl av Emma. Emma har varit medryttare på gården sen hon va 11 år, senaste åren har hon varje fredag ridit på Winston. Emma har också arbetat hos oss och ska nu efter studenten i sommras vidare på äventyr i landet. Emma ska plugga nere i Lindköping, vi önskar dig stort lycka till!
Emma kom i fredags med detta till fikat, mumsigt va? :Vår lilla "fredagsflicka" :) Emma!


Anna Nordin och hennes nya tillskott Alex var i helgen på EM-Uttagning på Strömsholm....åååå yeeeessss det gick hela vägen till EM om 3 veckor! Stort Grattis Anna och Alex!!! Och stort lycka till!
Fina EM- hingsten!!!


I helgen har vi som jag nämnt tidigare höst planeringsmöte, kl 13 i Kalvsviks Cafeteria! Varmt välkomna!

Nu hoppas vi på en härlig varm höst tillsammans!

Lunchgänget har lunchat hästarna ;)


Wazze bus fick åka med Roffe


Winston blir fin inför dressyrlektion!


Morgon mys! söt va?


Parma och Berit


Damorues och jag! :)


Avslutar med denna härliga bild jag låna från Nikki ;) härliga va?


CARRO 2011-08-09


RSS 2.0