Sommarlovet närmar sig...

Ja, på söndag öppnar Kalvsvik sitt fina grönbete, sommarlov för många hästar! Vi hälsar nya och gamla sommargäster varmt välkomna till oss!
Under nästa vecka kommer även våra hästar som är uppstallade få komma till sina större hagar och njuta av dagbete. Ska bli så kul att släppa alla pållarna denna dag! Det bjuder på mycket lycka en sådan dag för oss personal!

Vi har fått en ny medarbetare på Kalvsvik. Berit kommer att praktisera hos oss framöver och med sig har hon dagligen hunden Zorro. Vi hälsar er varmt välkomna i gänget!

Zorro



Madeleine Gundler
och Mango var i helgen på tävling med härliga resultat:

Fältävlan 90 klass.
52% i dressyren, Mango var spänd och fokuserad på hoppningen bredvid ;) Banhoppningen var han fin och rev 1. Terrängen på söndagen slutade dom felfria, han gick som en klocka på alla hinder!
Helgen som kommer blir det tävling i Hofors, vi på Kalvsvik håller alla tummarna för er!


I helgen som var hade vi våran Långritt på Kalvsvik. 8 ryttare och hästar var med detta år. Vädret var på vår sida denna dag! Anita, jag och Lollo åkte ut till ankomstplatsen och förberedde med hagar till pållarna, mat, fika och god dryck. Efter 1,5 timmes ritt kom dom fram. Hästarna fick varsin liten hage att mumsa gräs i  medans vi 2 benta njöt av goda matiga mackor, kaffe, läsk och fika bröd. Vi tackar alla medverkande för denna fantastiskt trevliga dag! Självklart bjuder vi på lite bilder från ritten:
Anita och Lollo bygger hage! ;)


Carro och Lollo


Anita och Lollo!


Gänget anländer....


Mysigt!


Monica och Hennes Mio!


Dusty och Parma!


Emma och Winston!


Gräääässs!!!


Bionda !


Serra mumsar!


Mulle Gulle!


Kompisar!


Litter


Emma och Monica!









Gänget!


Carro 2011-05-24

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0