En liten uppdatering!

Hejsan alla Läsare!
Kyla tillbaka med blandade känslor. Jag får endå vårkänslor när nu solen varit framme och värmt oss på dagen! Och vi går mot ljusare härliga tider! Imorse på utsläppet sa jag till Camilla som praktiserar hos oss,vill man ha terapi på sitt arbete, då ska man byta jobb och jobba på Kalvsvik! Hi,hi
Det är så härligt vackert på himlen när solen är på väg upp, man blir faktist extra lycklig av att få beskåda detta på morgonen. Man älskar sitt arbete extra mycket dessa dagar! :)




Flip Flight mumsar morgon hö i hagen!


Imorse fick vi ett trevligt morgonbesök av Lollo som jobbat med oss men slutade för 1 år sedan.
Hon kom ut och hjälpte oss med morgonfodringen. Lollo bjöd under morgonfikat så klart på sina roliga och tokiga historier! Idag arbetar Lollo på Foderboden i Haninge, hon trivs jätte bra, men måste såklart besöka oss på sin lediga dag, de gillar vi :) Tack för all hjälp idag Lollo!
Lollo äter hundgodis!


Idag hade vi en liten rymmare på Kalvsvik, lilla Winston va på vift men fångades snabbt av Roffe, ingen skada skedd, Winston tyckte nog vi personal gett honom för lite mat på morgonen, så han testa att kolla om det fanns chans att fixa åt sig lite extra ;) Tyvärr för Winston upptäckte vi honom i tid!

Winston på rymmen


När Jelle är lös i Stallet går han.... (se nästa bild)


och besöker personalen och ber dom lägga i extra mycket gott i hans hink...självklart måste man smaka ur havrevagnen också... :)


Camilla gör mat till pållarna!


Stallets Konung! ;)


Terapi-arbetsplats!


Monicas Mio!


Titut säger Dusty!


Karuso med pinne i munnen! ;)


Ett härligt morgongäng! Serra,Emma, Litter,Anita, Anna B och Jelle P!


Wazze tyckte det va lite dålig service på godisutdelning så han tog saken i egna händer.....



Trevlig helg till er alla!

CARRO 2010-01-28

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0